Firma Zuiver cursus leidinggeven

Cursus Leidinggeven

Hoe goed je je werk doet als medewerker hangt af van hoe graag je je werk doet. Hoe goed je je werk doet als manager hangt af van hoeveel mensen echt voor je willen werken. En hoe goed je het doet als organisatie hangt af van hoe graag iedereen naar een gezamenlijk doel wil werken. Dat is de essentie van bevlogenheid. Dat de mate van bevlogenheid grote invloed heeft op de prestatie van een medewerker, dat zal voor de meeste mensen geen verrassing meer zijn. Maar hoe stimuleer je als leidinggevende nu deze bevlogenheid? Dat leer je meestal niet in een standaard cursus leidinggeven.

Meld je aan voor de introductieworkshops

Bevlogen medewerkers werken met meer passie en met zichtbaar meer plezier. Ze werken harder en denken mee, vanuit hun hart voor de zaak.

Waarom een leiderschap training?

Als leidinggevende wil je dat je mensen zich eigenaar voelen van hun taken, dat ze leren van hun fouten en dat ze goed samenwerken. Als dat niet gebeurt, dan voelt dat aan alsof de mensen het probleem zijn. En dat je ze moet dwingen of een andere strategie moet verzinnen om ze het beter te laten doen. Als je dat gaat doen, dan zullen ze ook wel anders gaan werken, omdat jij dat zegt. Dus je aanpak werkt. Alleen niet in het verbeteren van de bevlogenheid. Een leiderschap training kan hiervoor de oplossing zijn.

Bevlogenheid is de menselijke natuur

Wat als je er nu van uit zou gaan dat mensen van nature graag werken? Dat ze er naar verlangen om een bijdrage te leveren? En dat ze pas echt gelukkig worden van het samen werken met anderen aan iets dat groter is dan henzelf? Als je er op deze manier naar kijkt, dan is er dus niets dat gerepareerd hoeft te worden. Mensen hebben de passie al, als ze tenminste een werkomgeving hebben waarin ze deze kunnen inzetten. En wie zijn er verantwoordelijk voor deze werkomgeving? De leidinggevenden!

Firma Zuiver cursus leidinggeven
Firma Zuiver cursus leidinggeven

Volg een training Leidinggeven aan Bevlogenheid

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het creëren van een werkomgeving die bevlogenheid stimuleert. En toch doen veel leidinggevenden, met de beste bedoelingen, vaak ongewild het omgekeerde. Hoe creëer je nu als manager een goede basis voor bevlogenheid? Hoe hou je de passie erin? Hoe krijg je nog betere resultaten door de juiste dingen te doen en op andere momenten soms juist minder te doen? Firma Zuiver is specialist in cursus leiderschap en leidinggeven. In een training Leidinggeven aan Bevlogenheid kun je leren leidinggeven op een wijze waarin je, op basis van 3 pijlers en 15 bouwstenen, gestructureerd bouwt aan een inspirerende en motiverende werkomgeving. Wil jij met je team of organisatie werken aan meer passie? Neem dan contact met ons op!

Een cursus leiderschap van Firma Zuiver

Ben je op zoek naar een cursus leiderschap, een training leiderschap, een cursus motiveren of een cursus coachend leidinggeven? En wil je tegelijk werken aan meer bevlogenheid in je team of organisatie? Meld je dan aan voor een cursus leidinggeven van Firma Zuiver. Een training leidinggeven van Firma Zuiver zorgt ervoor dat je leiding geeft op een manier die past bij deze tijd!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of workshop?
Wij helpen je graag en vrijblijvend!

Trainingen & workshops

Bevlogen mensen werken beter en met zichtbaar meer plezier. Leer hoe je mensen bevlogen maakt

Organisatiebegeleiding

Laat Firma Zuiver je helpen om de bevlogenheid gestructureerd en blijvend te verhogen.

Interim & projecten

Zet een tijdelijke (project)leider van Firma Zuiver in en krijg er gratis bevlogenheid in je team bij!

Brochure aanvraagformulier

Na verzending ontvang je de vrijblijvende brochure binnen enkele minuten per e-mail.